تکنیک‌های کاهش استرس قبل از آزمون وکالت

تکنیک‌های کاهش استرس قبل از آزمون وکالت

مغزتان را برای موفقیت تغذیه کنید!

آزمون وکالت یکی از پرچالش‌ترین مراحل برای افرادی است که آرزو دارند در مسیر حرفه‌ای حقوقی قدم بردارند.
استرس و فشار روانی قبل از این آزمون بزرگ، برای بسیاری از داوطلبان به یک مانع تبدیل می‌شود و ممکن است به عملکرد آن‌ها آسیب بزند. خوشبختانه با استفاده از تکنیک‌های موثر کاهش استرس و برنامه‌ریزی دقیق، می‌توان این چالش را به فرصتی برای موفقیت تبدیل کرد.

روزهای پایانی منتهی به آزمون وکالت، روزهای سرنوشت‌سازی هستند.
درست زمانی که هفته‌ها و ماه‌ها برای فتح این قله‌ی دشوار تلاش کرده‌اید، استرس و اضطراب می‌تواند مانع رسیدن شما به اهدافتان شود.
اما خبر خوب این است که شما می‌توانید با تغذیه‌ی مناسب، نه تنها بر استرس غلبه کنید، بلکه عملکرد مغز خود را نیز بهبود بخشید و با تمرکز و انرژی بیشتری در آزمون حاضر شوید.

در این مقاله، به معرفی روش‌های کاربردی برای مدیریت استرس و افزایش تمرکز قبل از آزمون وکالت می‌پردازیم تا شما با آمادگی کامل و آرامش بیشتری در آزمون حضور یابید، همچنین به شما نشان خواهیم داد که چگونه:

  • با رژیم غذایی مناسب، از نوسانات خلقی و کاهش تمرکز جلوگیری کنید.
  • با مصرف مواد غذایی مفید برای مغز، حافظه و قدرت یادگیری خود را تقویت کنید.

پس با ما همراه باشید تا با هم، با تغذیه‌ای هوشمندانه، آرامش و تمرکز را به خود هدیه دهیم و با آمادگی کامل، در میدان رقابت آزمون وکالت حاضر شویم.

چگونه استرس روزهای آخر قبل از آزمون وکالت را به آرامش تبدیل کنیم؟

در ایام امتحانات به دلیل فشارهای روحی که گریبان‌گیر فرد می‌شود، اضطراب و استرس به شخص سرایت می‌کند و عوارض اضطراب مثل: سردرد، طپش قلب، تنفس، بدخوابی، سوءهاضمه، دل درد، بی‌اشتهایی، رنگ‌پریدگی، دندان‌قروچه، خشکی دهان و لرزش بدن می‌باشد.

در هنگام استرس، ازدیاد ترشح کورتیزول باعث تشکیل مواد سمّی می‌شود که به مغز آسیب می‌رساند و باعث از بین رفتن سلول‌های مغز می‌گردد.
همچنین مانع از دریافت گلوکز به مغز می‌شود و مغز نمی‌تواند غذای خود را پیدا کند و در نتیجه اختلال در مغز ایجاد می‌شود و باعث ورود تعداد زیاد کلسیم به سلول مغز گردیده و کلسیم زیاد باعث مرگ سلول‌ها می‌گردد.

غذاهایی که می‌تواند باعث کاهش استرس گردد، عبارتند از:

  1. ویتامین E: سبزیجات، میوه، لبنیات؛ در موقع استرس هرچه می‌توانید این مواد غذایی را مصرف کنید و میوه زیاد بخورید.
  2. ویتامین A: هویج، تخم‌مرغ، سبزی، ماست و میوه.
  3. ویتامین C: تمام میوه‌ها، به‌خصوص مرکّبات، انواع انگور، کیوی.
  4. انواع ویتامین B: پسته، فندق، جگر، گردو، کشمش، هویج، تخم‌مرغ، شیر، ماست، ماهی، پنیر، کنجد و خرما.
  5. منیزیوم: فندق، کنجد، پسته، گردو، خرما، کشمش و بادام.

وقتی شخص دچار اضطراب و استرس می‌گردد، غدد فوق کلیوی در بدنش کورتیزول ترشح می‌کند و در صورت استرس زیاد، کورتیزول به صورت سمّی وارد مغز می‌شود و آن را دچار آسیب جدّی می‌کند و این آسیب تمرکز را از بین برده، دقت را کاهش می‌دهد و توانایی فرد در پاسخ‌دهی دچار اختلال می‌گردد و قادر به جذب اطلاعات نمی‌باشد و همه این اتفاقات به خاطر نبود گلوکز کافی در مغز می‌باشد.
به دنبال کمبود گلوکز صدها بیماری به سراغ فرد می‌آید، مثلاً: افسردگی، کابوس، لرز، طپش قلب، بدبویی دهان، سرگیجه، سردرد و فراموشی.

نقش تغذیه در آزمون

  1. جگر: آیا می‌دانید 100 گرم جگر می‌تواند نیاز یک ماه ویتأمین A بدن را تأمین کند. آیا می‌دانید خوردن 100 گرم جگر می‌تواند نیاز 14 روز ویتأمین 12B را تأمین کند. آیا می‌دانید جگر می‌تواند باعث شادی شود و در مواقع استرس جلو آن را بگیرد. آیا می‌دانید خوردن 100 گرم جگر می‌تواند آهن بدن شما را تأمین کند. پس جگر بخورید.
  2. تخم‌مرغ: این مواد غذایی دارای ویتأمین A، B، C و آهن و فسفر می‌باشد و برای تقویت حافظه در موقع امتحانات اثر مطلوب دارد.
  3. کنجد: این ماده‌ی غذایی دارای ویتأمین B کمپلکس، E و منیزیوم می‌باشد. کلسترول خون را کاهش داده، بسیار مغذّی است و باعث کاهش فشار خون می‌گردد.
  4. گوجه‌فرنگی: داشتن پتاسیم موجود در گوجه‌فرنگی باعث آرامش شما در موقع امتحان می‌شود.
  5. موز: عمل تبادل اکسیژن در خون را سریع می‌کند که باعث احساس آرامش در شما می‌شود. موز می‌تواند تنش اضطراب را از شما دور کند.
  6. فندق: برای درمان اعصاب و رفع اضطراب بسیار مفید است و دارای کلسیم، فسفر، پتاسیم و آهن می‌باشد.
  7. کیوی: به دلیل اینکه کیوی پروتئین‌ها را تجزیه و هضم غذاهای سنگین را آسان می‌کند، و همچنین سرشار از ویتأمین C است، می‌تواند باعث رفع خستگی و تقویت سیستم بدن شود.
  8. شیر: به دلیل داشتن تعداد زیاد کلسیم، خاصیت آرام‌کنندگی دارد.
  9. بادام: دارای قند، فسفر، گوگرد و آهن می‌باشد. خون را صاف نموده و باعث افزایش حافظه می‌گردد و اختلالات عصبی را کم می‌کند.
  10. نعناع: اثر بسیار زیادی برای هضم غذا دارد و همچنین آرام‌بخش است.
  11. انگور: بهترین غذا برای ایام امتحانات می‌باشد و بسیار نشاط‌آور است.
  12. انجیر: مقوّی نیروی فکر است و دارای ویتأمین A، 2B، C، آهن، فسفر، کلسیم و گوگرد و منیزیوم می‌باشد.
    موقع امتحانات، خوردن چای (مخصوصاً بعد از غذا) ،کافئین، قهوه، نوشابه، قند و شکر، پرخوری، نمک زیاد، غذاهای مانده، سوسیس و کالباس را ممنوع نمایید.

اگر به دنبال برنامه‌ریزی هدفمند، جمع‌بندی اصولی و دستیابی به بهترین منابع آموزشی هستید، پیشنهاد می‌کنیم به کتاب پرسش‌های آزمون وکالت انتشارات دوراندیشان (بهترین کتاب تست آزمون وکالت) نگاهی بیندازید.
این کتاب شامل سوالات منتخب و برنامه‌ریزی منظم برای موفقیت در آزمون وکالت است و می‌تواند شما را یک گام به کسب نتیجه‌ای برتر نزدیک‌تر کند.
همین حالا این منبع ارزشمند را از سایت دوراندیشان تهیه کنید و با اعتماد به نفس بیشتر در مسیر دستیابی به آرزوهایتان گام بردارید.

در حال بارگذاری ...